Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nincs az a pénz,amiért Magyarország migránsokat fog beengedn
  2024-01-19 11:30:54, péntek
 
 







Orbán Viktor: NINCS AZ A PÉNZ, AMIÉRT MAGYARORSZÁG MIGRÁNSOKAT FOG BEENGEDNI, VAGY A MAGYAR GYEREKEKET KITESZI AZ LMBTQ-PROPAGANDÁNAK
Szerző: hirado.hu Forrás: Kossuth Rádió
2024.01.19. 07:41


Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában elmondta, a magyar gazdaság bebizonyította, hogy az uniós források nélkül is válságálló. A kormányfő hozzátette: nincs az a pénz, amiért, amiért Magyarország beengedné a migránsokat és kitenné a magyar gyermekeket az LMBTQ-propagandának. Orbán Viktor közölte, a megnyitott uniós források lehetővé teszik, hogy a tanároknak járó béremelési program 6 helyett 3 év alatt teljesüljön.

Miniszterelnöki interjúk a közmédiában · ,,Nincs az a pénz, amiért Magyarország migránsokat fog beengedni " (2024.01.19.)





A kormányfő hangsúlyozta: nincs az a pénz, amiért olyan állapotokat megengednénk, amit a nyugat-európai államokban tapasztalni lehet. Példaként említette a terrorveszélyt, a bűncselekményeket, a párhuzamos társadalmakat.

Hozzátette: nincs az a pénz, amiért az LMBTQ-aktivisták kezére adnánk a gyermekeinket és az unokáinkat. Ez lehetetlen, a magyar családokban ,,elgondolhatatlan", a gyerekek nevelése, különösen a szexuális nevelés, mindig a családokra és a szülőkre tartozik, ezt nem veheti el tőlük senki, az iskola meg különösen nem - jelentette ki, hozzátéve: úgy meg végképp nem, hogy olyan emberekkel találkozzanak az iskolában, akikkel otthon vagy az utcán sem szeretnék, ha találkoznának.

Nem tudnak bennünket pénzügyileg megzsarolni ezekben a kérdésekben, mert ezek fontosabb kérdések, mint a pénz - jelentette ki Orbán Viktor.

A kormányfő Brüsszelt leginkább a francia királyi udvarhoz tartotta hasonlatosnak, ahol lehet ,,bájologni" és ahol egy külön nyelvet találnak ki, amin értekezni lehet a valóságról.

Amikor jön a választás, akkor előbb-utóbb szóba kell állni az emberekkel, akik nem értik azt a ,,brüsszeli tolvajnyelvet", amin zajlik az európai politika. El kell kezdeni világosan, érthetően és egyenesen fogalmazni - húzta alá.

Ezt történt az Európai Parlamentben is, ahol minden képviselő küzd az újraválasztásáért, és Ursula von der Leyen elnöknek is vannak ambíciói - jegyezte meg, kiemelve: elő kell jönni a farbával, ,,az elkenős, okoskodós, ravaszkodós beszéd" szép lassan eltűnik és jön az egyenes, direkt, demokratikus beszéd és meg kell mondani, ki mit akar.

Az elnök sem tudta ezt elkerülni, meg kellett mondania, mi a baj a magyarokkal, miért nem adják oda azt a pénzt, ami jár.

Végre világosan, egyenesen elmondta, hogy az uniós pénzeket két okból nem adják oda magyaroknak: mert nem engedik be a migránsokat és nem engedik be az LMBTQ-aktivistákat a gyermekeik közé - mondta.

Rögzítette: azt akarják elérni minden eszközzel - beleértve a pénzügyi nyomást is -, hogy ezeket a törvényeket Magyarország változtassa meg, de ez nem fog menni.

Az EP-választás is ezekről a kérdésekről fog szólni: a migrációról, a családjainkról és a háborúról - értékelt a miniszterelnök.

Arról is beszélt, hogy a nemrégiben lezárult nemzeti konzultáció azt bizonyítja, hogy továbbra is erős ország, erős nemzet vagyunk, az üzenetet pedig meg fogják hallani Brüsszelben.


Link














,,Akinek fogalma sincs Magyarországról, az maradjon csendben!" - kiakadtak a németek Orbán Viktor kritizálása miatt
A magyarországi életminőséget és családpolitikát, valamint Orbán Viktor döntéseit dicsérik a Welt olvasói, akik úgy érzik, Németország mérföldekre van ettől.

Link



Váratlan helyről érkezett az üzenet: ,,A köszönet a magyaroké!"

Link
 
 
0 komment , kategória:  Magyar sorsot - magyar kézbe!   
Címkék: elgondolhatatlan, miniszterelnöki, magyarországról, családpolitikát, bebizonyította, miniszterelnök, terrorveszélyt, családjainkról, életminőséget, találkozzanak, társadalmakat, propagandának, tolvajnyelvet, magyarországi, gyermekeinket, találkoznának, hasonlatosnak, demokratikus, magyarország, megengednénk, hangsúlyozta, parlamentben, aktivistákat, változtassa, kritizálása, migránsokat, magyarokkal, ravaszkodós, migrációról, kérdésekről, tapasztalni, állapotokat, törvényeket, kérdésekben, brüsszelben, családokban, magyar gazdaság, uniós források, kormányfő hozzátette, magyar gyermekeket, megnyitott uniós, tanároknak járó, közmédiában ·, kormányfő hangsúlyozta, nyugat-európai államokban, párhuzamos társadalmakat, magyar családokban, gyerekek nevelése, szexuális nevelés, szülőkre tartozik, pénz –, kormányfő Brüsszelt, Orbán Viktor, NINCS AZ PÉNZ, AMIÉRT MAGYARORSZÁG MIGRÁNSOKAT FOG BEENGEDNI, VAGY MAGYAR GYEREKEKET KITESZI AZ LMBTQ-PROPAGANDÁNAK, Kossuth Rádió, Kossuth Rádió Jó, Európai Parlamentben,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Ami embereknek lehetetlen, az...  Irgalom és ítélet  Hiányzik  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  A másik dolog,  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kerüld el az evangélium örömén...  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Png csokor  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Fehér virág  Idő  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Nem méltó hozzád  Kellemes délutánt kívánok  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Szép napot kívánok  Paul David Tripp Április 21  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Esti kép  210 éve született a SZÓZAT meg...  Akarat  Png lepke  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Akarat  Facebookon kaptam  Alázat  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png lepke  Hogy lehet megtartani  Png fotel  Zilahy Lajos gondolata  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Jó éjszakát  Png lepke  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Png kislány  Sose bánj semmit  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Akarat  Alázat  Adakozás  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Akarat  Png kislány  Reggel van  Alázat  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Alázat  Alázat  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  A Megváltó szolgálatában  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Tavaszi kép  Hogy lehet megtartani  Erdőn 
Bejegyzés Címkék
magyar gazdaság, uniós források, kormányfő hozzátette, magyar gyermekeket, megnyitott uniós, tanároknak járó, közmédiában &#183, kormányfő hangsúlyozta, nyugat-európai államokban, párhuzamos társadalmakat, magyar családokban, gyerekek nevelése, szexuális nevelés, szülőkre tartozik, pénz &#8211, kormányfő Brüsszelt, francia királyi, külön nyelvet, európai politika, uniós pénzeket, gyermekeik közé, pénzügyi nyomást, törvényeket Magyarország, háborúról &#8211, nemrégiben lezárult, üzenetet pedig, maradjon csendben, németek Orbán, magyarországi életminőséget, elgondolhatatlan, miniszterelnöki, magyarországról, családpolitikát, bebizonyította, miniszterelnök, terrorveszélyt, családjainkról, életminőséget, találkozzanak, társadalmakat, propagandának, tolvajnyelvet, magyarországi, gyermekeinket, találkoznának, hasonlatosnak, demokratikus, magyarország, megengednénk, hangsúlyozta, parlamentben, aktivistákat, változtassa, kritizálása, migránsokat, magyarokkal, ravaszkodós, migrációról, kérdésekről, tapasztalni, állapotokat, törvényeket, kérdésekben, brüsszelben, családokban, pénzügyileg, teljesüljön, magyaroknak, közmédiában, németország, megzsarolni, mérföldekre, gyermekeket, konzultáció, béremelési, fogalmazni, nemrégiben, bizonyítja, emberekkel, párhuzamos, gyermekeik, rögzítette, családokra, jelentette, lehetetlen, unokáinkat, államokban, aktivisták, tanároknak, valóságról, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2024
  • e Hét: 21843
  • e Hónap: 61664
  • e Év: 239539
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.